Uitnodiging Oogstfeest 2023 op woensdag 5 juli

Wij nodigen je van harte uit voor het Oogstfeest op woensdag 5 juli 2023 van 15.00-18.00 uur. Het Oogstfeest organiseren we in de loods van boomkwekerij Den Eldert.

Wij nodigen je van harte uit voor het

Oogstfeest
Woensdag 5 juli 2023, 15.00-18.00 uur

Locatie: In de loods van Boomkwekerij Den Eldert,
Eldertstraat 16 in Klein Zundert

 MELD JE HIER AAN

Inwoners, ondernemers, belangenorganisaties en overheden hebben een gezamenlijke droom voor het buitengebied van Zundert Floreert. Daar hebben we afgelopen jaar met zijn allen hard aan gewerkt. Daarom laten we graag zien wat we hebben geoogst. Maar ook wat we hebben gezaaid en nog aan het groeien is. We zijn blij dat we de werkwijze Zundert Floreert goed hebben door kunnen zetten. Samen met alle mensen die op de een of andere manier betrokken zijn geweest. Met nieuwe uitdagingen, successen en mensen  die zich aansloten bij onze droom.

Ook in de regio en het land is dit niet onopgemerkt gebleven. Andere mensen en organisaties kijken hoe wij het doen in het Zundertse. En we ontvingen de AanDeSlag-Trofee uit handen van minister Hugo de Jonge als erkenning van onze aanpak.
Graag staan we met jou stil waar we nu staan met onze droom. We hopen elkaar te inspireren en informeren. Maar vooral elkaar te zien en te spreken. Iedereen is welkom.

Programma

15.00 uur
Inloop met hapje en een drankje

15.30 uur

Gezamenlijke terugblik op het afgelopen jaar door partners, initiatiefnemers en betrokkenen.

16.30 uur
Rondleiding bij boomkwekerij Den Eldert en boomkwekerij Van Dijck.
We zijn op een belangrijke locatie voor Zundert Floreert. De twee bedrijven laten zien hoe zij de werkwijze hebben omarmd en samen diverse belanghebbenden gesprekken gevoerd en nieuwe plannen gemaakt. Dit resulteerde in een uitbreiding van de bedrijven, waarbij ruimte is voor een landschapszone en waterinfiltratie.

15.00-18.00 uur
“Loodsprogramma”
In de loods hebben we een doorlopend programma. Laat je informeren en inspireren over Zundert Floreert! Benieuwd of je kan aansluiten bij het programma Water in Balans? Wil je aan de slag met een idee of initiatief? Onze partners laten je de mogelijkheden zien. Natuurlijk onder het genot van een drankje en een Zunderts hapje.

18.00 uur
Einde

Graag allemaal tot ziens op woensdag 5 juli bij Den Eldert!
We vinden het fijn om te weten of je komt:

MELD JE HIER AAN

Namens alle samenwerkende partners,
Zundert Floreert

Titel

Hier kunt u uw tekst plaatsen